Motivational Guru
Home  |  Services  |  About Rob  |  Testimonials  |  Contact  |  Chat  |  LOF©

The Law of Fear©

For more information about the Law of Fear© in English, please visit the Services page.

Upcoming events:

Information for 2018 will be posted soon.

For those who are interested in English-spoken LOF© workshops and seminars, please contact us.

Law of Fear seminars

LAW OF FEAR

Wees bang en creëer wat jij wilt!

Law Of Fear© zegt: 'Jullie mensen zijn bang voor wat je niet wil, stop daar mee en wees in plaats daarvan bangvoor wat je wel wil!'

Waar zou jij bang voor zijn wanneer je de zekerheid hebt dat die angst tastbare werkelijkheid wordt?

Vrijwel iedereen vreest de dood, een ongeluk, tegenslag, spinnen, dingen die ze niet willen. Jij ook! En vroeg of laat komen deze zorgen uit!

Angst is een van de meest krachtige emoties en te gebruiken voor dingen die je wél wilt creëren. Law of Fear© leert je hoe je je angst in kunt zetten en te realiseren wat je juist wel wilt! Angst voor kansen krijgen, wat jou motiveert, waar jij naar verlangt, wat jij leuk vindt! Nieuwsgierig hoe? Ga met ons mee aan boord voor een middag met gevolgen!

Leer creëren met Law Of Fear©

Wees bang dat je op het punt staat te ervaren waar je naar verlangt!

Zomaar 3 LOF ervaringen:

"Ik realiseer mij nu dat als je vaak aan iets denkt dat nietmoet gebeuren dat dit uiteindelijk dan juist wél plaats vindt op onverklaarbare wijze. Nu ik weet dat dit om te buigen is door bang te zijn voor iets dat juist wel moet gebeuren! Ik was bang om nietmeer op Schiphol te kunnen/mogen werken, maar door nu bang te zijn om juist op de luchthaven een toffe baan te krijgen is het mij binnen een week gelukt om wel een nieuwe werkplek te krijgen op Schiphol. En daar was ik juist bang voor!! Ik zal deze manier van denken zeker doorzetten voor toekomstige gebeurtenissen. Dank je Rob!"

--Karin Pont

"Ik zat zo omhoog om hulp voor Sophia dat ik weer ben gaan zoeken. Ik kreeg contact met iemand uit een dorp verderop. Steeds weer zei ik: 'ik ben zo bang dat dit een goede hulpverlener is en dat ze snel kan beginnen!' En ja, net gesprek gehad. Fijn mens, leuke klik en ze kan gauw beginnen! Top!!"

--Jeanine Dekker

"Ik was heel bang dat de dingen snel zouden gebeurenmet betrekking tot mijn nieuwe bedrijf en dat mijn personeel gereed stond voor alle nieuwe contracten, angstige en opwindende tijden met dit verrassendenieuwe succes wat mij de vrijheid geeft om andere dromen waar te maken en mijn marketing kwaliteiten verder te ontwikkelen. Ik ben al weer klaar voor verdere ontplooiing van mijzelf en iets NIEUWS te laten gebeuren, iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan."

--Trinda Linn